Inloggen met Facebook
Ongeldige log in details. Probeer het opnieuw of klik op "Wachtwoord vergeten"

Voer je e-mailadres in om een e-mail met link te ontvangen om je wachtwoord te resetten.

Ongeldige Email

Je bent niet geverifieerd
Account bestaat al, log in
Hi #username#, vul je profiel
Of

Word lid van onze community

Stationsweg, Ede

€ 375 p.m.

Rekeningen niet ingebrepen - € 70p.m.

Kamers te huur in Ede - In chr. studentenhuis; nabij NS Ede-Wageningen | EasyKamer - Image 1 Kamers te huur in Ede - In chr. studentenhuis; nabij NS Ede-Wageningen | EasyKamer - Image 1 Kamers te huur in Ede - In chr. studentenhuis; nabij NS Ede-Wageningen | EasyKamer - Image 2 Kamers te huur in Ede - In chr. studentenhuis; nabij NS Ede-Wageningen | EasyKamer - Image 3 Kamers te huur in Ede - In chr. studentenhuis; nabij NS Ede-Wageningen | EasyKamer - Image 4 Kamers te huur in Ede - In chr. studentenhuis; nabij NS Ede-Wageningen | EasyKamer - Image 5 Kamers te huur in Ede - In chr. studentenhuis; nabij NS Ede-Wageningen | EasyKamer - Image 6 Kamers te huur in Ede - In chr. studentenhuis; nabij NS Ede-Wageningen | EasyKamer - Image 7

Over de kamer

  • Huis
  • 9 slaapkamers in totaal
  • 3 slaapkamer(s) beschikbaar (1 Persoonskamer)
  • 3 badkamers
  • min. 12 maanden verhuur
  • Beschikbaar 1 augustus
  • Internet verbinding
  • Parkeren
  • Tuin

Wie er woont

8 gemengd huishouden, van 18 tot 26 jaar oud, student, niet-rokers

Ideale huisgenoten

studenten

Kamer beschrijving

In chr. studentenhuis; nabij NS Ede-Wageningen

LET OP: Twee maanden gratis kale huur* van de kamer t.w.v. EUR 552, namelijk 2 x EUR 276 !

(*betreft alleen de kale huur van kamer van de laatste 2 maanden van een jaarcontract). Het is wellicht mogelijk om korter dan 1 jaar te huren maar dan vervallen de twee maanden gratis kale huur in ieder geval. Informeer naar de mogelijkheden!


Wij hebben een kamer van 21 m2 beschikbaar gelegen in ons christelijk studentenhuis, gelegen op de 1e verdieping met een prachtig uitzicht op de lommerrijke en villarijke omgeving. Eventueel is er een 2e kamer bij te huren tegen een meerprijs van E 105 per maand.


De totale maandprijs is EUR 445 * en is inclusief voorschot servicekosten en een eigen parkeerplaats (!). De kale huurprijs van alleen de kamer bedraagt EUR 276,-- per maand. De prijs van EUR 375,-- per maand betreft de prijs van de kamer (excl. servicekosten) doch INCLUSIEF de eigen parkeerplaats.

* Als je 12 maanden huurt, heb je gemiddeld E 399 per maand betaald voor deze kamer (incl. parkeerplaats) indien je de 2 maanden huurprijs-vrij verdisconteerd.


Deze kamer kun je eventueel ook samen met een studievriend(in) of broer/zus huren. De prijs wordt dan gemiddeld per persoon fors voordeliger! Informeer naar de mogelijkheden! Tevens bestaat de mogelijkheid dat wij momenteel iemand hebben die geen studievriend of studievriendin heeft om samen de kamer mee te huren. Dan zou je wellicht met deze persoon de kamer kunnen huren. Informeer daarom ook even bij ons naar die mogelijkheden!


In verband met de andere bewoners is een christelijke leefwijze gewenst. Indien jij belangstelling hebt voor deze kamer, geef dan even aan hoe je er tegen aan kijkt dat wij een christelijk studentenhuis nastreven.


Wij als eigenaren wonen ook in het studentenhuis in een apart gedeelte met eigen voorzieningen. Voor de studenten zijn in het studentendeel van onze villa maar liefst de volgende voorzieningen aanwezig:

Vier toiletten aanwezig, drie douches, drie wastafels, een gemeenschappelijke keuken en twee afzonderlijke pantry's (kleine aanrechten met kastruimte).


Locatie en bereikbaarheid per OV:

Deze kamers liggen op een unieke locatie op slechts enkele minuten loopafstand (ca. 500 meter) van NS Station Ede-Wageningen. Er is een snelle verbinding met de WUR en de CHE mogelijk. Ook voor studenten die in Arnhem of Utrecht studeren is deze kamer een buitenkans: zeer snelle frequente treinverbinding met Utrecht in slechts 26 min. De kamers liggen in een villa op een van de mooiste straten van Ede, in een bomenrijke omgeving en een prachtig uitzicht op de omliggende villa's. Grote tuin aanwezig, dus mogelijkheid om buiten te studeren!


Kortom:

- Royale kamer in prachtige villa

- Goede sfeer door christelijk studentenhuis

- Prachtige omgeving met tuinen en villa's

- Magnifiek uitzicht

- Eigen parkeerplaats

- Goede voorzieningen

- Gelegen aan weg waar prominenten wonen; jouw C.V. wordt hierdoor sterker

- Zeer dichtbij NS Intercity-station

- Zeer goede verbindingen met tal van universiteiten en hogescholen in een straal van 40 km

- Goede prijs / kwaliteitsverhouding


Informeer snel naar de mogelijkheden!


We horen graag van je!

Laat uw profiel opvallen

Voeg uw beste foto toe. Profielen met foto's krijgen tot 500% meer contacten

* Vul a.u.b. een omschrijving in.