Netherlands
Ben je je wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om een e-mail met link te ontvangen om je wachtwoord te resetten.

Easykamer NL heeft 215 kamers beschikbaar in Rotterdam!
Stap 1 - Plaats een profiel
Maak gemakkelijk en gratis een profiel aan. Je gebruikt dit profiel om je voorkeuren op te slaan en berichten van andere leden te ontvangen. Je kan altijd inloggen en je zoektocht voortzetten. Een profiel is geheel gratis en maak je zo aan! 
Stap 2 - Zoek in het beste kamer aanbod
Onze nieuwe zoekmachine maakt het nu nóg makkelijker om de perfecte kamer te vinden tussen meer dan 5000 kamers!
Stap 3 - Vind een kamer en neem contact op!
Zodra je een leuke kamer hebt gevonden, neem dan direct contact op via Easykamer of gewoon via de telefoon. Makkelijk toch?

Kralingen-West 300€ per Maand
Laurens, 31 jaar oud, Man, Werkende, Niet Roker
HBO/WO opgeleide of werkende master student. Leeftijd ouder dan 21 jaar. Ideaal voor als je door de weeks in Rotterdam werkt. Andere huisgenoten zijn HBO/WO werkenden en/of laatste jaars student. ... zie meer
Kralingen-Oost 350€ per Maand
Laurens, 31 jaar oud, Man, Werkende, Niet Roker
Voor werkende/stage lopende HBO/WO'er. De kamer is gelegen in een riant appartement 90m2 nabij openbaarvervoer, snelweg en Kralingse Plas.5min. van metro,tram en snelweg. Volledig gemeubileerd/veel a... zie meer
Nieuwe Werk 490€ per Maand
martin, 18 jaar oud, Koppel
3 story licened studenthouse at quiet lane next to the centre .1200 m from central station.walking distance of shops,restaurants and public transport. big room 24m2 with separate bedroom 5m2 on the 1... zie meer

26 jaar oud, Vrouw, Anders
Ik ben afgestudeerd in de kunstwetenschappen en ga van september tot eind december stage lopen in de Kunsthal in Rotterdam. Ben ordelijk, sociaal, kook graag en leer graag nieuwe mensen kennen.... zie meer

18 jaar oud, Vrouw, Student
Rute heeft nog geen beschrijving toegevoegd, stuur een berichtje om meer te weten te komen...... zie meer

18 tot 99 jaar oud, Groep
0 mannelijk, 0 vrouwelijk
daša heeft nog geen beschrijving toegevoegd, stuur een berichtje om meer te weten te komen...... zie meer
Kamers te huur in Rotterdam

Het vinden van een kamer in Rotterdam kan een flinke klus zijn. Als je nieuw bent in Rotterdam weet je vaak niet wat de populaire buurten zijn en welke wijken je moet vermijden.

Als je van plan bent in Rotterdam te studeren, overweeg dan sowieso een studentenkamer in Kralingen. Deze wijk kenmerkt zich door overvolle fietsenstallingen, grote studentenflats en een gezellige studentikoze sfeer.

Ook komen er steeds meer goedkopere studentenwoningen op Zuid. Je kunt dan het beste zoeken naar een kamer in Kop van Zuid, in de buurt van de Wilhelminapier. Hier vindt je naast prachtige uitzichten ook goed openbaar vervoer naar het centrum.

Heb je iets meer te besteden en woon je liever iets ruimer, dan is een appartement in Blijdorp misschien iets voor jou. Gelegen ten noorden van het station vind je in deze buurt vooral luxere woningen.

Wie zijn wij
Over ons?

Wij zijn Rotterdam's beste kamer verhuur en website en zijn inmiddels al 15 jaar actief op de Nederlandse kamer markt. Met een groot aanbod aan kamers en huisgenoten voorzien wij dagelijks tientallen van bezoekers aan een kamer of huisgenoot! Wil je een kamer huren in Rotterdam of ben je op zoek naar advertenties in Rotterdam? Dan ben je bij Easykamer aan het juiste adres! Geheel gratis kun je een advertentie plaatsen en op de site zoeken! Ook makelaars en huisbazen zijn welkom om hier gratis kamers te verhuren.
Waarom ons kiezen?

Ben je op zoek naar een kamer of huisgenoot? Dat kan bij EasyKamer! Geheel gratis maak je een advertentie aan en kun je op zoek naar een kamer of huisgenoot. Ook makelaars en huisbazen kunnen hier hun kamers verhuren. Al onze advertenties worden handmatig gecontroleerd en zijn dus altijd up-to-date. Veel nieuwe functies zijn toegevoegd en helpen de website veilig en makkelijk te gebruiken. Met kamers in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en natuurlijk de rest van Nederland – zijn wij de beste partij voor jou! Nogmaals de website is gratis te gebruiken, plaats dus nu een advertentie!