Netherlands
Easykamer NL heeft 227 kamers beschikbaar in Rotterdam!
Stap 1 - Plaats een profiel
Maak gemakkelijk en gratis een profiel aan. Je gebruikt dit profiel om je voorkeuren op te slaan en berichten van andere leden te ontvangen. Je kan altijd inloggen en je zoektocht voortzetten. Een profiel is geheel gratis en maak je zo aan! 
Stap 2 - Zoek in het beste kamer aanbod
Onze nieuwe zoekmachine maakt het nu nóg makkelijker om de perfecte kamer te vinden tussen meer dan 5000 kamers!
Stap 3 - Vind een kamer en neem contact op!
Zodra je een leuke kamer hebt gevonden, neem dan direct contact op via Easykamer of gewoon via de telefoon. Makkelijk toch?

Bergpolder 435€ per Maand
Nillesen, 29 jaar oud, Man, Werkende
UNIEKE Kamer te huur zeer centraal Na 1 jaar zeer tevreden bewoond geweest, komt deze kamer weer vrij per 1 mei. De woning ligt zeer centraal, 5 minuten fietsen van de stad en centraal station en d... zie meer
Nieuwe Westen 400€ per Maand
stefaney, 18 jaar oud, Koppel
Hi Lezer, ik een Kamer 20m2 te huur in R'dam,met lamanaat op de vloer ,gedeeltelijk gemeubileerd ,per direct beschikbaar voor een contract periode van 6 maanden op de Nieuwe Binnenweg, prijs pert kame... zie meer
Oude Westen 400€ per Maand
stefaney, 18 jaar oud, Koppel
Hi Reader , Room (20m2) available by the 21 januri In a girly student apartment, preferably working or studying lady.SO ONLY GIRLS !!! Rent is €400 incl G/W/L and € 10 Tv/Internet, one month d... zie meer

30 tot 35 jaar oud, Groep
2 mannelijk, 0 vrouwelijk
we are from libya we want rent big room or two rooms in shre house we stay therer 6 weeks ... zie meer

18 jaar oud, Vrouw, Student
Hoihoi, Ik ben Iris-José en studeer verpleegkunde in Ede. Vanaf mijn 2 jaar, dus vanaf komende augustus, ga ik mijn studie duaal doen in de buurt van Dordrecht en daarom zoek ik een kamer in Rotter... zie meer

19 jaar oud, Vrouw, Student
Ik ben Stéphanie, 19 jaar en woon in Oldenzaal. Op dit moment studeer ik SPH, maar vanaf komend school jaar ga ik verloskunde studeren aan de hogeschool van Rotterdam en dus ben ik op zoek naar een ka... zie meer
Kamers te huur in Rotterdam

Het vinden van een kamer in Rotterdam kan een flinke klus zijn. Als je nieuw bent in Rotterdam weet je vaak niet wat de populaire buurten zijn en welke wijken je moet vermijden.

Als je van plan bent in Rotterdam te studeren, overweeg dan sowieso een studentenkamer in Kralingen. Deze wijk kenmerkt zich door overvolle fietsenstallingen, grote studentenflats en een gezellige studentikoze sfeer.

Ook komen er steeds meer goedkopere studentenwoningen op Zuid. Je kunt dan het beste zoeken naar een kamer in Kop van Zuid, in de buurt van de Wilhelminapier. Hier vindt je naast prachtige uitzichten ook goed openbaar vervoer naar het centrum.

Heb je iets meer te besteden en woon je liever iets ruimer, dan is een appartement in Blijdorp misschien iets voor jou. Gelegen ten noorden van het station vind je in deze buurt vooral luxere woningen.

Wie zijn wij
Over ons?

Wij zijn Rotterdam's beste kamer verhuur en website en zijn inmiddels al 15 jaar actief op de Nederlandse kamer markt. Met een groot aanbod aan kamers en huisgenoten voorzien wij dagelijks tientallen van bezoekers aan een kamer of huisgenoot! Wil je een kamer huren in Rotterdam of ben je op zoek naar advertenties in Rotterdam? Dan ben je bij Easykamer aan het juiste adres! Geheel gratis kun je een advertentie plaatsen en op de site zoeken! Ook makelaars en huisbazen zijn welkom om hier gratis kamers te verhuren.
Waarom ons kiezen?

Ben je op zoek naar een kamer of huisgenoot? Dat kan bij EasyKamer! Geheel gratis maak je een advertentie aan en kun je op zoek naar een kamer of huisgenoot. Ook makelaars en huisbazen kunnen hier hun kamers verhuren. Al onze advertenties worden handmatig gecontroleerd en zijn dus altijd up-to-date. Veel nieuwe functies zijn toegevoegd en helpen de website veilig en makkelijk te gebruiken. Met kamers in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en natuurlijk de rest van Nederland – zijn wij de beste partij voor jou! Nogmaals de website is gratis te gebruiken, plaats dus nu een advertentie!
Wachtwoord vergeten?

Het is zo gedaan! Vul je e-mail adres in waarmee je een account bij ons hebt en wij emailen direct je wachtwoord.

Selecteer a.u.b. een stad