Ben je je wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om een e-mail met link te ontvangen om je wachtwoord te resetten.

Easykamer NL heeft 159 kamers beschikbaar in Rotterdam!

Kamer Rotterdam - Kamers Rotterdam huren | Kamers in Nederland - Gratis advertentie!


Tarwewijk 360€ per Maand
herman, 18 jaar oud, Man, Anders
Woonkamer 3 x 4 meter. met slaapkamer 3 x 2 meter . Badkamer en keuken gedeeld met 2 andere bewoners. Vlakbij Maastunnel. Huur incl G/W/L 360 euro Openbaar vervoer op 4 minuten loopafstand. Superma... zie meer
Lombardijen 375€ per Maand
Sheneida, 28 jaar oud, Vrouw, Werkende
I have a room for rent in a verry relaxed house. We would be sharing the house. The room is about 12m2 and it already has a bed in it but if u want to bring your own that would be fine too. It has a ... zie meer
Delfshaven 400€ per Maand
Ergun, 28 jaar oud, Man, Anders
ongemeubileerd of gemeubileerd op afspraak. 1 slaapkamer te huur in een leuke huis en leuke buurt nabij metro, tram, bus te marconiplein rotterdam. met bed,kleren kast, enz.... zie meer

19 jaar oud, Vrouw, Student
mary heeft nog geen beschrijving toegevoegd, stuur een berichtje om meer te weten te komen...... zie meer

19 jaar oud, Man, Student
Armand heeft nog geen beschrijving toegevoegd, stuur een berichtje om meer te weten te komen...... zie meer

25 jaar oud, Man, Werkende
Hello, my name is Eduardo and I am a portuguese citizen who will be working for Unilever in Rotterdam. I am looking for a room or a studio to rent so I can get started on living in the city and workin... zie meer
Kamers te huur in Rotterdam

Het vinden van een kamer in Rotterdam kan een flinke klus zijn. Als je nieuw bent in Rotterdam weet je vaak niet wat de populaire buurten zijn en welke wijken je moet vermijden.

Als je van plan bent in Rotterdam te studeren, overweeg dan sowieso een studentenkamer in Kralingen. Deze wijk kenmerkt zich door overvolle fietsenstallingen, grote studentenflats en een gezellige studentikoze sfeer.

Ook komen er steeds meer goedkopere studentenwoningen op Zuid. Je kunt dan het beste zoeken naar een kamer in Kop van Zuid, in de buurt van de Wilhelminapier. Hier vindt je naast prachtige uitzichten ook goed openbaar vervoer naar het centrum.

Heb je iets meer te besteden en woon je liever iets ruimer, dan is een appartement in Blijdorp misschien iets voor jou. Gelegen ten noorden van het station vind je in deze buurt vooral luxere woningen.

Wie zijn wij
Over ons?

Wij zijn Rotterdam's beste kamer verhuur en website en zijn inmiddels al 15 jaar actief op de Nederlandse kamer markt. Met een groot aanbod aan kamers en huisgenoten voorzien wij dagelijks tientallen van bezoekers aan een kamer of huisgenoot! Wil je een kamer huren in Rotterdam of ben je op zoek naar advertenties in Rotterdam? Dan ben je bij Easykamer aan het juiste adres! Geheel gratis kun je een advertentie plaatsen en op de site zoeken! Ook makelaars en huisbazen zijn welkom om hier gratis kamers te verhuren.
Waarom ons kiezen?

Ben je op zoek naar een kamer of huisgenoot? Dat kan bij EasyKamer! Geheel gratis maak je een advertentie aan en kun je op zoek naar een kamer of huisgenoot. Ook makelaars en huisbazen kunnen hier hun kamers verhuren. Al onze advertenties worden handmatig gecontroleerd en zijn dus altijd up-to-date. Veel nieuwe functies zijn toegevoegd en helpen de website veilig en makkelijk te gebruiken. Met kamers in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en natuurlijk de rest van Nederland – zijn wij de beste partij voor jou! Nogmaals de website is gratis te gebruiken, plaats dus nu een advertentie!