Ongeldige log in details. Probeer het opnieuw of klik op "Wachtwoord vergeten"

Voer je e-mailadres in om een e-mail met link te ontvangen om je wachtwoord te resetten.

Ongeldige Email

Je bent niet geverifieerd
Account bestaat al, log in
Hi #username#, vul je profiel
Of

Word lid van onze community

Vind kamers te huur in Den Haag

Kamer Den Haag - Kamers Den Haag huren | Kamers in Nederland - Gratis advertentie!

ANDERE STEDEN

Vind je perfecte studentenhuis vandaag!

Kamers te huur in Den Haag

Een van de belangrijkste en grootste steden in Nederland is Den Haag. Niet alleen zijn de meeste ambassades en ministeries in Den Haag gevestigd, ook de Nederlandse Regering en het parlement alsook nationale en internationale rechtscolleges zijn in Den Haag gevestigd. Daarnaast is Den Haag ook nog gekenmerkt door het aanzienlijk aantal tribunalen en gerechtshoven, zoals het Internationaal Gerechts- en Strafhof. Gemiddeld betaal je voor een kamer in Den Haag € 375 tot 450.

Ben je op zoek naar een kamer dichtbij de verschillende hogescholen en universiteiten in Den Haag, dan is een studentenkamer in het Centrum iets voor jou. Naast het hoger onderwijs kan je je ook geweldig amuseren aan het studentenleven in Den Haag dat zich ook in het centrum bevindt.

Verblijf je liever net buiten het drukke centrum dichtbij de natuur, dan is een studio in Scheveningen de ideale oplossing. Daarnaast kan je gemakkelijk het centrum van Den Haag bereiken. Het Westbroekpark is het grootste park dat in de buurt van Scheveningen ligt.

Wil je liever ook in de buurt van verschillende sportmogelijkheden verblijven, dan is een appartement in het Haagse Hout de oplossing.

Laat uw profiel opvallen

Voeg uw beste foto toe. Profielen met foto's krijgen tot 500% meer contacten

* Vul a.u.b. een omschrijving in.