Netherlands
Ben je je wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om een e-mail met link te ontvangen om je wachtwoord te resetten.

Easykamer NL heeft 25 kamers beschikbaar in Utrecht!
Stap 1 - Plaats een profiel
Maak gemakkelijk en gratis een profiel aan. Je gebruikt dit profiel om je voorkeuren op te slaan en berichten van andere leden te ontvangen. Je kan altijd inloggen en je zoektocht voortzetten. Een profiel is geheel gratis en maak je zo aan! 
Stap 2 - Zoek in het beste kamer aanbod
Onze nieuwe zoekmachine maakt het nu nóg makkelijker om de perfecte kamer te vinden tussen meer dan 5000 kamers!
Stap 3 - Vind een kamer en neem contact op!
Zodra je een leuke kamer hebt gevonden, neem dan direct contact op via Easykamer of gewoon via de telefoon. Makkelijk toch?

Utrecht West 325€ per Maand
Hetty, 46 jaar oud, Vrouw, Werkende, Niet Roker
Mooie lichte kamer(16m2) te huur in net en rustig huis in Leersum (voor 1 persoon) De kamer is gestoffeerd en is voorzien van een wastafel met warm en koud water, een inbouwkast en kabel tv en draa... zie meer
Museumkwartier 605€ per Maand
David, 24 jaar oud, Koppel, Student, Niet Roker
Per 1 september komt er een kamer vrij in ons prachtige appartement, van maar liefst 140 m2, midden in het centrum van Utrecht aan de Voorstraat. We wonen hier nu met 3 mannen van rond de 24 jaar waar... zie meer
Kanaleneiland 300€ per Maand
Simo, 53 jaar oud, Man, Werkende
3persoonskamer op de 3 verdieping ------kamer A en B zijn beschikbaar A--3.10m X 3.60m B--2.30m x 4.00m... zie meer
Roel heeft nog geen beschrijving toegevoegd, stuur een berichtje om meer te weten te komen...... zie meer
Jeanne heeft nog geen beschrijving toegevoegd, stuur een berichtje om meer te weten te komen...... zie meer

20 jaar oud, Man, Student
Hi there! My name is Moritz (Mo), I am German and 20 years old. After finishing school last year, I have been traveling around Australia and Asia the past 8 month. Due to I start my IBMS program ... zie meer
Kamers te huur in Utrecht

De Dom van Utrecht is een van de bekendste monumenten in Utrecht, hieraan heeft de stad haar bijnaam Domstad ook te danken. Utrecht is ook één van de grootste studentensteden in Nederland en voor een studentenkamer in Utrecht betaal je gemiddeld € 350 tot 450 wat Utrecht ook één van de duurste studentensteden maakt.

Woon je graag in de buurt van de Utrechtse Universiteit of Universiteit voor Humanistiek dan is een studentenkamer in de Binnenstad iets voor jou. Daarnaast kan je ook proeven van het Utrechtse studentenleven in de binnenstad.

Geniet je meer van de natuur waar je ook kan sporten, dan zoek je best een studio in Zuidwest. In Zuidwest vind je naast het Transwijkpark ook het Skatepark Transwijk en andere sportvelden zoals een tennisveld en een voetbalveld. Een andere mogelijkheid waar je ook kan genieten van de natuur en de sportmogelijkheden is in de Leidsche Rijn. Naast de vele sportmogelijkheden is ook het natuurpark Maxima Park zeker het bekijken waard. Wil je hier een volledig jaar van genieten, huur dan een appartement in de Leidsche Rijn.

Wie zijn wij
Over ons?

Wij zijn Utrecht's beste kamer verhuur en website en zijn inmiddels al 15 jaar actief op de Nederlandse kamer markt. Met een groot aanbod aan kamers en huisgenoten voorzien wij dagelijks tientallen van bezoekers aan een kamer of huisgenoot! Wil je een kamer huren in Utrecht of ben je op zoek naar advertenties in Utrecht? Dan ben je bij Easykamer aan het juiste adres! Geheel gratis kun je een advertentie plaatsen en op de site zoeken! Ook makelaars en huisbazen zijn welkom om hier gratis kamers te verhuren.
Waarom ons kiezen?

Ben je op zoek naar een kamer of huisgenoot? Dat kan bij EasyKamer! Geheel gratis maak je een advertentie aan en kun je op zoek naar een kamer of huisgenoot. Ook makelaars en huisbazen kunnen hier hun kamers verhuren. Al onze advertenties worden handmatig gecontroleerd en zijn dus altijd up-to-date. Veel nieuwe functies zijn toegevoegd en helpen de website veilig en makkelijk te gebruiken. Met kamers in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en natuurlijk de rest van Nederland – zijn wij de beste partij voor jou! Nogmaals de website is gratis te gebruiken, plaats dus nu een advertentie!