Netherlands
Ben je je wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om een e-mail met link te ontvangen om je wachtwoord te resetten.

Easykamer NL heeft 41 kamers beschikbaar in Enschede!
Stap 1 - Plaats een profiel
Maak gemakkelijk en gratis een profiel aan. Je gebruikt dit profiel om je voorkeuren op te slaan en berichten van andere leden te ontvangen. Je kan altijd inloggen en je zoektocht voortzetten. Een profiel is geheel gratis en maak je zo aan! 
Stap 2 - Zoek in het beste kamer aanbod
Onze nieuwe zoekmachine maakt het nu nóg makkelijker om de perfecte kamer te vinden tussen meer dan 5000 kamers!
Stap 3 - Vind een kamer en neem contact op!
Zodra je een leuke kamer hebt gevonden, neem dan direct contact op via Easykamer of gewoon via de telefoon. Makkelijk toch?

Enschede 280€ per Maand
M, 18 jaar oud, Koppel
Dames en heren, Wij hebben nog 1 kamer aan de Auskamplanden 83 in Enschede, diverse kamers zijn pas verbouwd. De huur prijs is EURE 280,= incl. servicekosten. De 2 badkamers en 2 toilette... zie meer
Enschede 350€ per Maand
stephan, 18 jaar oud, Koppel
KAMER 24 M2 IN LEUK EN GEZELLIG STUDENTEN HUIS KAMER MET LAMINAAT VLOER EN WASBAK . EEN HUIS VOL SUPER GEZELLIGE MENSEN . AFGESLOTEN FIETSEN STALLING 5 MINUTEN AFSTAND VAN BINNEN STAD CENTR... zie meer
Enschede 250€ per Maand
stephan, 18 jaar oud, Koppel
op 5 minuten lopen vanaf het centrum leuke kamer gestoffeerd in rustig huis kamer voor zien met laminaat kamer is 12 m2... zie meer

18 tot 99 jaar oud, Groep
0 mannelijk, 0 vrouwelijk
Couple of Master Student looking for an apartment in Enschede... zie meer

50 jaar oud, Vrouw, Anders
heb nog een leuke gemeubileerde kamer te huur nabij het centrum/en station en Saxion ook winkels supermarkt post apotheek zijn dichtbij lopend is het 10-15 minuten naar het centrum /station of Saxi... zie meer

19 jaar oud, Man, Student
Komend jaar Business & IT bij de UT. ... zie meer
Kamers te huur in Enschede

Enschede is de grootste stad van Oost-Nederland. Enschede wordt gekenmerkt door het feit dat het een stad in ontwikkeling is. De stad bruist van de ambities en wil zich verder ontwikkelen. De laatste nieuwe projecten in Enschede zijn het Nationaal Muziekkwartier en de komst van de Ijsbaan Twente. Dit trekt natuurlijk ook studenten aan en voor een studentenkamer in Enschede betaal je gemiddeld € 210 wat Enschede één van de goedkoopste studentensteden maakt.

Ben je op zoek naar een studentenkamer dichtbij de Universiteit Twente of de TSM Business School, dan is een studentenkamer in het noordwesten de ideale oplossing.

Studeer je aan de Saxion Hogeschool en ga je graag iets drinken ’s avonds, dan is een appartement in het centrum van Enschede de beste keuze.

Ben je een sportief iemand en wil je graag meedoen aan de Batavierenrace die eindigt in Enschede, dan is een studio in Noord-Enschede de beste keuze. Je kan hartelust trainen in de parken het Abraham Ledeboerpark en het Gerrit Jan van Heekpark die gevestigd zijn in de omgeving. Daarnaast vindt hier het grootste studentenfeest van de Benelux plaats wat iedere student meegemaakt moet hebben!

Wie zijn wij
Over ons?

Wij zijn Enschede's beste kamer verhuur en website en zijn inmiddels al 15 jaar actief op de Nederlandse kamer markt. Met een groot aanbod aan kamers en huisgenoten voorzien wij dagelijks tientallen van bezoekers aan een kamer of huisgenoot! Wil je een kamer huren in Enschede of ben je op zoek naar advertenties in Enschede? Dan ben je bij Easykamer aan het juiste adres! Geheel gratis kun je een advertentie plaatsen en op de site zoeken! Ook makelaars en huisbazen zijn welkom om hier gratis kamers te verhuren.
Waarom ons kiezen?

Ben je op zoek naar een kamer of huisgenoot? Dat kan bij EasyKamer! Geheel gratis maak je een advertentie aan en kun je op zoek naar een kamer of huisgenoot. Ook makelaars en huisbazen kunnen hier hun kamers verhuren. Al onze advertenties worden handmatig gecontroleerd en zijn dus altijd up-to-date. Veel nieuwe functies zijn toegevoegd en helpen de website veilig en makkelijk te gebruiken. Met kamers in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en natuurlijk de rest van Nederland – zijn wij de beste partij voor jou! Nogmaals de website is gratis te gebruiken, plaats dus nu een advertentie!