Netherlands
Ben je je wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om een e-mail met link te ontvangen om je wachtwoord te resetten.

Easykamer NL heeft 40 kamers beschikbaar in Enschede!
Stap 1 - Plaats een profiel
Maak gemakkelijk en gratis een profiel aan. Je gebruikt dit profiel om je voorkeuren op te slaan en berichten van andere leden te ontvangen. Je kan altijd inloggen en je zoektocht voortzetten. Een profiel is geheel gratis en maak je zo aan! 
Stap 2 - Zoek in het beste kamer aanbod
Onze nieuwe zoekmachine maakt het nu nóg makkelijker om de perfecte kamer te vinden tussen meer dan 5000 kamers!
Stap 3 - Vind een kamer en neem contact op!
Zodra je een leuke kamer hebt gevonden, neem dan direct contact op via Easykamer of gewoon via de telefoon. Makkelijk toch?

Enschede 325€ per Maand
miklo, 0 jaar oud, Koppel
Kamers te huur in een ruime appartement in Gronau net over de grens van (1 km) Enschede dichtbij het treinstation van Glanerbrug Enschede dat een directe verbinding heeft met CS Enschede (7 Min. r... zie meer
Enschede 325€ per Maand
gabi, 18 jaar oud, Koppel
Het pand is voorzien van de meest recente brandpreventiemiddelen. Daarnaast is er een luxe keuken en badkamer aanwezig, welke gedeeld wordt met 2 medebewoners. Tevens is er een wasmachine aanwezig, w... zie meer
Enschede 595€ per Maand
Smart, 18 jaar oud, Koppel
Te huur gemeubileerde studio in Enschede €595,- All-in. De studio bevindt zich op de begane grond van een woning in de rustige woonwijk Richtersbleek. Hogeschool Saxion ligt op circa 5 minuten fietse... zie meer

21 jaar oud, Man, Student
Hallo, mijn naam is wilbert , ik zou graag werktuigbouwkunde bij Saxion willen gaan studeren. Ik ben een aardige jongen die afkomstig uit Aruba is ik woon 3 al 3 jaren in Nederland en beseerd Neder... zie meer

21 jaar oud, Vrouw, Student
Hallo, Ik ben liselotte ben 21 jaar en kom uit wierden. Ik ben opzoek naar een leuke gezellige kamer in enschede. Een kamer waar mensen het ook leuk vinden om dingen samen te doen, zoals uitgaan, s... zie meer

30 jaar oud, Vrouw, Werkende, Roken toegestaan?
Op zoek naar een aparte kamer of studio serieuze persoonlijkheid en heel schoon... zie meer
Kamers te huur in Enschede

Enschede is de grootste stad van Oost-Nederland. Enschede wordt gekenmerkt door het feit dat het een stad in ontwikkeling is. De stad bruist van de ambities en wil zich verder ontwikkelen. De laatste nieuwe projecten in Enschede zijn het Nationaal Muziekkwartier en de komst van de Ijsbaan Twente. Dit trekt natuurlijk ook studenten aan en voor een studentenkamer in Enschede betaal je gemiddeld € 210 wat Enschede één van de goedkoopste studentensteden maakt.

Ben je op zoek naar een studentenkamer dichtbij de Universiteit Twente of de TSM Business School, dan is een studentenkamer in het noordwesten de ideale oplossing.

Studeer je aan de Saxion Hogeschool en ga je graag iets drinken ’s avonds, dan is een appartement in het centrum van Enschede de beste keuze.

Ben je een sportief iemand en wil je graag meedoen aan de Batavierenrace die eindigt in Enschede, dan is een studio in Noord-Enschede de beste keuze. Je kan hartelust trainen in de parken het Abraham Ledeboerpark en het Gerrit Jan van Heekpark die gevestigd zijn in de omgeving. Daarnaast vindt hier het grootste studentenfeest van de Benelux plaats wat iedere student meegemaakt moet hebben!

Wie zijn wij
Over ons?

Wij zijn Enschede's beste kamer verhuur en website en zijn inmiddels al 15 jaar actief op de Nederlandse kamer markt. Met een groot aanbod aan kamers en huisgenoten voorzien wij dagelijks tientallen van bezoekers aan een kamer of huisgenoot! Wil je een kamer huren in Enschede of ben je op zoek naar advertenties in Enschede? Dan ben je bij Easykamer aan het juiste adres! Geheel gratis kun je een advertentie plaatsen en op de site zoeken! Ook makelaars en huisbazen zijn welkom om hier gratis kamers te verhuren.
Waarom ons kiezen?

Ben je op zoek naar een kamer of huisgenoot? Dat kan bij EasyKamer! Geheel gratis maak je een advertentie aan en kun je op zoek naar een kamer of huisgenoot. Ook makelaars en huisbazen kunnen hier hun kamers verhuren. Al onze advertenties worden handmatig gecontroleerd en zijn dus altijd up-to-date. Veel nieuwe functies zijn toegevoegd en helpen de website veilig en makkelijk te gebruiken. Met kamers in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en natuurlijk de rest van Nederland – zijn wij de beste partij voor jou! Nogmaals de website is gratis te gebruiken, plaats dus nu een advertentie!