Netherlands
Ben je je wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om een e-mail met link te ontvangen om je wachtwoord te resetten.

Easykamer NL heeft 38 kamers beschikbaar in Enschede!
Stap 1 - Plaats een profiel
Maak gemakkelijk en gratis een profiel aan. Je gebruikt dit profiel om je voorkeuren op te slaan en berichten van andere leden te ontvangen. Je kan altijd inloggen en je zoektocht voortzetten. Een profiel is geheel gratis en maak je zo aan! 
Stap 2 - Zoek in het beste kamer aanbod
Onze nieuwe zoekmachine maakt het nu nóg makkelijker om de perfecte kamer te vinden tussen meer dan 5000 kamers!
Stap 3 - Vind een kamer en neem contact op!
Zodra je een leuke kamer hebt gevonden, neem dan direct contact op via Easykamer of gewoon via de telefoon. Makkelijk toch?

Enschede 300€ per Maand
Ercan, 18 jaar oud, Koppel
Goedendag, Deze goed uitziende woning in een gezellige wijk Boswinkel beschikt over enkele kamers die geschikt is voor studenten/werkenden die willen studeren/werken in Enschede. Het ligt niet ver ... zie meer
Enschede 300€ per Maand
Ercan, 18 jaar oud, Koppel
Goedendag, Deze goed uitziende woning in een gezellige wijk Mekkeholt(Roombeek) beschikt over enkele kamers die geschikt is voor mensen die willen studeren of willen werken in Enschede. Het ligt niet... zie meer
Enschede 270€ per Maand
M, 18 jaar oud, Koppel
WIJ HEBBEN NOG EEN GESTOFFEERDE KAMERS BESCHIKBAAR VOOR EEN NETTE STUDENT(E), HET IS MOGELIJK OM GEMEUBILEERD TE HUREN. DEZE STUDENTENWONING IS PAS GERENOVEERD MET T.V EN GLASVEZEL- INTERNET AAN... zie meer

18 jaar oud, Man, Student
Rustige jongen van 17 jaar uit Wageningen, die uit een gezellig groot gezin komt. Sociaal, geordend en positief. Zoekt dringend een kamer omdat heen en weer reizen naar Wageningen geen optie is.... zie meer

18 jaar oud, Vrouw, Student
Hallo, Ik ben Annick en ik ga aankomend jaar communicatiewetenschap studeren aan de UT! Ik kom uit Twello, wat redelijk dichtbij ligt, maar ik wil toch graag op kamers. Ik hou van sporten en gezel... zie meer

23 jaar oud, Man, Student
Ik zoek met spoed een kamer in Enschede aangezien ik 1 september begin met studeren aan de ArtEZ. ... zie meer
Kamers te huur in Enschede

Enschede is de grootste stad van Oost-Nederland. Enschede wordt gekenmerkt door het feit dat het een stad in ontwikkeling is. De stad bruist van de ambities en wil zich verder ontwikkelen. De laatste nieuwe projecten in Enschede zijn het Nationaal Muziekkwartier en de komst van de Ijsbaan Twente. Dit trekt natuurlijk ook studenten aan en voor een studentenkamer in Enschede betaal je gemiddeld € 210 wat Enschede één van de goedkoopste studentensteden maakt.

Ben je op zoek naar een studentenkamer dichtbij de Universiteit Twente of de TSM Business School, dan is een studentenkamer in het noordwesten de ideale oplossing.

Studeer je aan de Saxion Hogeschool en ga je graag iets drinken ’s avonds, dan is een appartement in het centrum van Enschede de beste keuze.

Ben je een sportief iemand en wil je graag meedoen aan de Batavierenrace die eindigt in Enschede, dan is een studio in Noord-Enschede de beste keuze. Je kan hartelust trainen in de parken het Abraham Ledeboerpark en het Gerrit Jan van Heekpark die gevestigd zijn in de omgeving. Daarnaast vindt hier het grootste studentenfeest van de Benelux plaats wat iedere student meegemaakt moet hebben!

Wie zijn wij
Over ons?

Wij zijn Enschede's beste kamer verhuur en website en zijn inmiddels al 15 jaar actief op de Nederlandse kamer markt. Met een groot aanbod aan kamers en huisgenoten voorzien wij dagelijks tientallen van bezoekers aan een kamer of huisgenoot! Wil je een kamer huren in Enschede of ben je op zoek naar advertenties in Enschede? Dan ben je bij Easykamer aan het juiste adres! Geheel gratis kun je een advertentie plaatsen en op de site zoeken! Ook makelaars en huisbazen zijn welkom om hier gratis kamers te verhuren.
Waarom ons kiezen?

Ben je op zoek naar een kamer of huisgenoot? Dat kan bij EasyKamer! Geheel gratis maak je een advertentie aan en kun je op zoek naar een kamer of huisgenoot. Ook makelaars en huisbazen kunnen hier hun kamers verhuren. Al onze advertenties worden handmatig gecontroleerd en zijn dus altijd up-to-date. Veel nieuwe functies zijn toegevoegd en helpen de website veilig en makkelijk te gebruiken. Met kamers in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en natuurlijk de rest van Nederland – zijn wij de beste partij voor jou! Nogmaals de website is gratis te gebruiken, plaats dus nu een advertentie!