Netherlands
Ben je je wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om een e-mail met link te ontvangen om je wachtwoord te resetten.

Easykamer NL heeft 6 kamers beschikbaar in Zaanstad!
Stap 1 - Plaats een profiel
Maak gemakkelijk en gratis een profiel aan. Je gebruikt dit profiel om je voorkeuren op te slaan en berichten van andere leden te ontvangen. Je kan altijd inloggen en je zoektocht voortzetten. Een profiel is geheel gratis en maak je zo aan! 
Stap 2 - Zoek in het beste kamer aanbod
Onze nieuwe zoekmachine maakt het nu nóg makkelijker om de perfecte kamer te vinden tussen meer dan 5000 kamers!
Stap 3 - Vind een kamer en neem contact op!
Zodra je een leuke kamer hebt gevonden, neem dan direct contact op via Easykamer of gewoon via de telefoon. Makkelijk toch?

Zaanstad 500€ per Maand
Patricia, 18 jaar oud, Koppel, Werkende, Roken toegestaan?
12m2, keuken en badkamer delen. ... zie meer
Zaanstad 1000€ per Maand
Valesca, 36 jaar oud, Vrouw, Werkende, Niet Roker
VOOR GEINTRESEERDE WONING TE HUUR MAX 6 MND. WONIG IS GEHEEL GEMEULILEERD EN GESTOFEERD..... zie meer
Zaanstad 500€ per Maand
Valesca, 36 jaar oud, Vrouw, Werkende, Niet Roker
per direct KAMER te huur....1 maand borg vereist woning is geheel gemeubileerd en gestoffeerd EVT GEHELE WONING TE HUUR AANGEBODEN VOOR 1000 EURO INCL.PER MND.. WONING IS ZO GROOT DAT HET MAKKE... zie meer

33 jaar oud, Vrouw, Werkende
Hi from Spain: I´m going to move to Holland in 3 weeks. I´m looking for a room and I would like to live with nice people. Hope your answers! Patricia... zie meer

26 jaar oud, Vrouw, Werkende
vanessa heeft nog geen beschrijving toegevoegd, stuur een berichtje om meer te weten te komen...... zie meer

37 jaar oud, Man, Werkende
ben snel op zoek naar woonruimte ... zie meer
Wie zijn wij
Over ons?

Wij zijn Zaanstad's beste kamer verhuur en website en zijn inmiddels al 15 jaar actief op de Nederlandse kamer markt. Met een groot aanbod aan kamers en huisgenoten voorzien wij dagelijks tientallen van bezoekers aan een kamer of huisgenoot! Wil je een kamer huren in Zaanstad of ben je op zoek naar advertenties in Zaanstad? Dan ben je bij Easykamer aan het juiste adres! Geheel gratis kun je een advertentie plaatsen en op de site zoeken! Ook makelaars en huisbazen zijn welkom om hier gratis kamers te verhuren.
Waarom ons kiezen?

Ben je op zoek naar een kamer of huisgenoot? Dat kan bij EasyKamer! Geheel gratis maak je een advertentie aan en kun je op zoek naar een kamer of huisgenoot. Ook makelaars en huisbazen kunnen hier hun kamers verhuren. Al onze advertenties worden handmatig gecontroleerd en zijn dus altijd up-to-date. Veel nieuwe functies zijn toegevoegd en helpen de website veilig en makkelijk te gebruiken. Met kamers in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en natuurlijk de rest van Nederland – zijn wij de beste partij voor jou! Nogmaals de website is gratis te gebruiken, plaats dus nu een advertentie!