Ongeldige log in details. Probeer het opnieuw of klik op "Wachtwoord vergeten"

Voer je e-mailadres in om een e-mail met link te ontvangen om je wachtwoord te resetten.

Ongeldige Email

Je bent niet geverifieerd
Account bestaat al, log in
Hi #username#, vul je profiel
Of

Word lid van onze community

Vind kamers te huur in Amsterdam

Kamer Amsterdam - Kamers Amsterdam huren | Kamers in Nederland - Gratis advertentie!

ANDERE STEDEN

Vind je perfecte studentenhuis vandaag!

Kamers te huur in Amsterdam

Amsterdam is een erg populaire stad onder zowel Nederlandse als Internationale studenten. Woonruimte en vooral studentenkamers zijn schaars en de huur ligt over het algemeen hoger dan in andere steden in het Oosten van het land. Een studentenkamer kost ongeveer €350 tot €450 per maand aan de rand van de stad terwijl een kamer het centrum al snel voor €500 per maand verhuurd wordt.

Ben je een student en woon je graag in het centrum, op loopafstand van het Museum Plein en het Vondelpark? Dan is een Studentenkamer in de Jordaan wellicht iets voor jou!

Mocht je liever iets goedkoper huren en zoek je toch een kamer in de buurt van de Vrije Universiteit (VU), zoek dan voor een studio in de Rijnbuurt . Studeer je echter aan de HVA en je geeft je geld liever uit in de kroeg dan aan het openbaar vervoer, dan is een studentenkamer in de Transvaalbuurt , op loopafstand van de HVA iets voor jou!

Waar in Amsterdam je ook zoekt, bij Easykamer vind je snel en gemakkelijk een kamer zodat jij je tijd kunt besteden aan het ontdekken van de duizenden kroegjes en coffeeshops die Amsterdam rijk is.

Laat uw profiel opvallen

Voeg uw beste foto toe. Profielen met foto's krijgen tot 500% meer contacten

* Vul a.u.b. een omschrijving in.