Ongeldige log in details. Probeer het opnieuw of klik op "Wachtwoord vergeten"

Voer je e-mailadres in om een e-mail met link te ontvangen om je wachtwoord te resetten.

Ongeldige Email

Je bent niet geverifieerd
Account bestaat al, log in
Hi #username#, vul je profiel
Of

Word lid van onze community

Vind kamers te huur in Tilburg

Kamer Tilburg - Kamers Tilburg huren | Kamers in Nederland - Gratis advertentie!

Vind je perfecte studentenhuis vandaag!

Kamers te huur in Tilburg

Tilburg is bekend geworden door de opkomst van de textielindustrie vanwege het groot aantal heideschapen die in Tilburg aanwezig waren. Daarnaast ligt Tilburg ook nabij de Belgische grens waardoor Tilburg ook wel Belgische studenten aantrekt. Een studentenkamer in Tilburg bedraagt gemiddeld € 240 wat Tilburg één van de goedkoopste studentensteden maakt.

Zoek je een studentenkamer in de buurt van de Universiteit van Tilburg dan is een studentenkamer in West de plaats die je moet zoeken.

Woon je liever in de buurt van De Loonse en Drunense Duinen, een natuurpark, dan is een appartement in Noord de beste keuze. Het is niet alleen één van de vele natuurparken in Nederland maar het is één van de grootste parken in Nederland.

Een andere leuke plaats om te leven is in het centrum. Een studio in het Centrum is een ideale manier om door de dag lekker te kunnen gaan winkelen en ’s avonds lekker te kunnen genieten van het uitgaansleven of je kan ook het drukke uitgaansleven ruilen voor een een rustig avondje in de bioscoop .

Laat uw profiel opvallen

Voeg uw beste foto toe. Profielen met foto's krijgen tot 500% meer contacten

* Vul a.u.b. een omschrijving in.