Ongeldige log in details. Probeer het opnieuw of klik op "Wachtwoord vergeten"

Voer je e-mailadres in om een e-mail met link te ontvangen om je wachtwoord te resetten.

Ongeldige Email

Je bent niet geverifieerd
Account bestaat al, log in
Hi #username#, vul je profiel
Of

Word lid van onze community

Vind kamers te huur in Eindhoven

Kamer Eindhoven - Kamers Eindhoven huren | Kamers in Nederland - Gratis advertentie!

Vind je perfecte studentenhuis vandaag!

Kamers te huur in Eindhoven

Dichtbij de Belgische grens ligt één van de grootste steden in Nederland, namelijk Eindhoven. Naast het feit dat de stad gekenmerkt wordt door zijn levendige uitgaansleven na sluitingstijd, is Eindhoven ook één van de grootste steden in Nederland. Voor een kamer in Eindhoven betaal je gemiddeld € 245 wat Eindhoven één van de goedkoopste studentensteden van Nederland maakt.

Wil je genieten van het studentenleven waarbij de cafes, discotheken, bruine kroegen en terrasjes talrijk aanwezig zijn? Dan is een studentenkamer in het Centrum van Eindhoven de beste oplossing.

Geniet je liever van de natuur en wil je er graag door omringt zijn, dan kan je zoeken naar een appartement in Stratum. Naast het Stadswandelpark ligt ook het Genneper Park nabij.

Woon je liever in de buurt van de Technische Universiteit Eindhoven en de Fonty Hogescholen, dan kan je het beste op zoek naar een studio in Woensel-Zuid. Daarnaast ligt het net buiten het centrum wat de prijzen goedkoper maken en je zal op slechts enkele minuten van het centrum verwijderd wonen zodat je altijd een uitstapje naar het centrum kunt maken.

Laat uw profiel opvallen

Voeg uw beste foto toe. Profielen met foto's krijgen tot 500% meer contacten

* Vul a.u.b. een omschrijving in.