Inloggen met Facebook
Ongeldige log in details. Probeer het opnieuw of klik op "Wachtwoord vergeten"

Voer je e-mailadres in om een e-mail met link te ontvangen om je wachtwoord te resetten.

Ongeldige Email

Waarom is Easykamer zoveel
beter dan gewoon adverteren?

  • Je kunt huurders direct benaderen
  • U adverteert alleen voor écht potentiele huurders
  • Vele malen goedkoper dan andere media.

Wanneer u uw woning of studentenkamer adverteert in de krant of op andere kamer websites, betaald u voor een advertentie en kunt u slechts hopen dat de juiste huurder u belt. Als u wordt gebeld, moet u geluk hebben dat de huurder aan uw wensen voldoet. Wij weten dat dit lastig kan zijn, maar het kan ook anders!

Easykamer is anders: Je vult de gegevens van de kamer en uw wensen m.b.t. de huurder in en deze worden vervolgens gekoppeld aan de voorkeuren die onze huurders op hebben gegeven. U kunt de huurders direct benaderen via de email of per telefoon, maar kunt ook rustig wachten op het telefoontje van de perfecte huurder! Terwijl u weet dat uw advertentie slechts aan de juiste huurders wordt geadverteerd!

Voor meer informatie, bekijk snel onze FAQs!

Oke, maar hoeveel huurders heeft Easykamer?

5,000 huurders beschikbaar

Elke dag zoeken meer dan 5,000 huurders via onze site naar de ideale woning, meer dan elke andere site. We hebben huurders voor ieder type woning! Onze site krijgt ruim een half miljoen bezoekers per maand en wordt ondersteund door diverse partners als Markplaats.nl en Jaap.nl

Wat kost adverteren op Easykamer?

Gratis plaatsen, betalen om te reageren.

Uw woning plaatsen op onze site is geheel gratis. Zodra uw advertentie is geplaatst zal de huurder óf de verhuurder premium moeten zijn om contact op te nemen. U kunt dus uw woning adverteren zonder enige kosten, terwijl uw advertentie zichtbaar is voor alle premium huurders. Mocht u wel van de voordelen willen genieten van ons premium lidmaatschap, zult u versteld staan van onze lage prijzen. Plaats uw woning om de prijzen in uw stad te zien!

Kan ik ook een complete woning plaatsen, niet alleen een kamer?

Geen probleem

Geen probleem. Op Easykamer kunt u uw hele woning adverteren voor een groep huurders, niet alleen een enkele kamer. Om uw gehele woning te verhuren geeft u simpelweg aan hoeveel kamers u tegelijk verhuurd en wij doen de rest!

Hoe begin ik?

Als u wilt beginnen met één of enkele woningen, vul dan ons formulier in op de website onder "ik heb een kamer". Mocht u een aantal woningen willen plaatsen, dan komt u wellicht in aanmerking voor ons makelaars programma. Voor meer info, stuur ons a.u.b. een mailtje.

Hulp nodig? Bezoek onze FAQ voor de antwoorden op al je vragen.
OF