Ben je je wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om een e-mail met link te ontvangen om je wachtwoord te resetten.

Easykamer NL heeft 21 kamers beschikbaar in Maastricht!

Kamer Maastricht - Kamers Maastricht huren | Kamers in Nederland - Gratis advertentie!


Centrum 475€ per Maand
Faiza, 25 jaar oud, Vrouw, Anders, Niet Roker
Hotel gevestigd in Gulpen, 15 km van Maastricht. Wij verhuren tijdelijk 4 kamers. Vanaf 15 oktober zijn de kamers beschikbaar. Er zijn twee kamer met douche/ toilet, de andere 2 kamers hebben geen dou... zie meer
Buitenwijk West 269€ per Maand
Cornelis, 18 jaar oud, Man, Anders, Niet Roker
Ben jij op zoek naar een nieuwe kamer in een gezellig meisjes huis (met 3 andere meiden) in Maastricht? Of ken jij iemand die hier op zoek naar is? In het huis waar ik woon komen 2 kamers vrij. De e... zie meer
Centrum 300€ per Maand
Sunny, 59 jaar oud, Vrouw, Anders, Niet Roker
Mooi pas gerenoveerde kamers, 3km naar Maastricht. Gelegen in idyllische dorp Kanne. Call for an appointment to visit.... zie meer
i'm looking for a room in Maastricht... zie meer

60 jaar oud, Man, Werkende
roel heeft nog geen beschrijving toegevoegd, stuur een berichtje om meer te weten te komen...... zie meer

49 jaar oud, Man, Anders
i am looking fr a flat in the neighborough from maastrich at Elsloo exactly where my company is located because they offer me a contract but i have search for a home . can you send me your replie... zie meer
Kamers te huur in Maastricht

Een van de belangrijkste culturele centra in Nederland is Maastricht. Maastricht heeft meer dan 10 musea en daarnaast beschikt Maastricht ook nog over meerdere theaters en bioscopen. Daarnaast organiseert Maastricht gedurende het gehele jaar evenementen in de stad. Bovendien is Maastricht ook bekend als studentenstad en een kamer huren in Maastricht kost gemiddeld € 265 per maand.

Ben je een student aan de Universiteit Maastricht en woon je graag in de buurt van de universiteit, huur dan een studentenkamer in het Centrum. Bovendien bruist het nachtleven van Maastricht ook in het centrum.

Hou je meer van de natuur en de parken, dan is studio in Buitenwijk Noord-Oost de oplossing. Niet alleen liggen de parken Limmel en Hoge Hotelschool Maastricht in de omgeving, ook de opstijgplaats voor ballonvaarders ligt in de omgeving.

Ben je eerder een sportieveling en wil je graag veel sporten, dan is een appartement in Buitenwijk Noord-West de beste keuze. Niet alleen het internationale golfbaan van Maastricht is hier gevestigd, ook zwembaden, fitnessclubs en tennisclubs zijn hier gevestigd.

Wie zijn wij
Over ons?

Wij zijn Maastricht's beste kamer verhuur en website en zijn inmiddels al 15 jaar actief op de Nederlandse kamer markt. Met een groot aanbod aan kamers en huisgenoten voorzien wij dagelijks tientallen van bezoekers aan een kamer of huisgenoot! Wil je een kamer huren in Maastricht of ben je op zoek naar advertenties in Maastricht? Dan ben je bij Easykamer aan het juiste adres! Geheel gratis kun je een advertentie plaatsen en op de site zoeken! Ook makelaars en huisbazen zijn welkom om hier gratis kamers te verhuren.
Waarom ons kiezen?

Ben je op zoek naar een kamer of huisgenoot? Dat kan bij EasyKamer! Geheel gratis maak je een advertentie aan en kun je op zoek naar een kamer of huisgenoot. Ook makelaars en huisbazen kunnen hier hun kamers verhuren. Al onze advertenties worden handmatig gecontroleerd en zijn dus altijd up-to-date. Veel nieuwe functies zijn toegevoegd en helpen de website veilig en makkelijk te gebruiken. Met kamers in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en natuurlijk de rest van Nederland – zijn wij de beste partij voor jou! Nogmaals de website is gratis te gebruiken, plaats dus nu een advertentie!