Netherlands
Easykamer NL heeft 30 kamers beschikbaar in Maastricht!
Stap 1 - Plaats een profiel
Maak gemakkelijk en gratis een profiel aan. Je gebruikt dit profiel om je voorkeuren op te slaan en berichten van andere leden te ontvangen. Je kan altijd inloggen en je zoektocht voortzetten. Een profiel is geheel gratis en maak je zo aan! 
Stap 2 - Zoek in het beste kamer aanbod
Onze nieuwe zoekmachine maakt het nu nóg makkelijker om de perfecte kamer te vinden tussen meer dan 5000 kamers!
Stap 3 - Vind een kamer en neem contact op!
Zodra je een leuke kamer hebt gevonden, neem dan direct contact op via Easykamer of gewoon via de telefoon. Makkelijk toch?

Buitenwijk Noord-Oost 310€ per Maand
Galina, 55 jaar oud, Vrouw, Werkende
nette gemeubileerde kamer 20 m2 te huur vanaf 01-09-2014 op Oranjeplein , in Maastricht in een goed onderhouden 5-kamer appartement. Gestoffeerd, gemeubileerd, Wifi (inbegrepen). Huur 310 Euro + 70 e... zie meer
Buitenwijk Noord-Oost 280€ per Maand
Galina, 55 jaar oud, Vrouw, Werkende
nette gemeubileerde kamer 14 m2 te huur vanaf 01-05-2014 op Oranjeplein , in Maastricht in een goed onderhouden 5-kamer appartement. Gestoffeerd, gemeubileerd, Wifi (inbegrepen). Huur 280 Euro + 70 e... zie meer
In groot, vrijstaand huis large free standing house (Kloosterweg Bunde noordoostelijk v Maastricht) zeer ruime kamers/ large rooms. Gedeelde keuken; shared kitchen (4 personen) Gedeelde badkamer sha... zie meer

18 jaar oud, Vrouw, Student, Niet Roker
18 jaar, aankomend studente geneeskunde/gezondheidswetenschappen... zie meer

22 jaar oud, Man, Student
From China Asian outside but western inside.... zie meer

18 jaar oud, Vrouw, Student
Volgend jaar ga ik op UCM studeren en ik ben op zoek naar een kamer met veel licht in het centrum of vlakbij het centrum. Ik speel gitaar en piano en kan daardoor voor wat geluid zorgen, maar er kan ... zie meer
Kamers te huur in Maastricht

Een van de belangrijkste culturele centra in Nederland is Maastricht. Maastricht heeft meer dan 10 musea en daarnaast beschikt Maastricht ook nog over meerdere theaters en bioscopen. Daarnaast organiseert Maastricht gedurende het gehele jaar evenementen in de stad. Bovendien is Maastricht ook bekend als studentenstad en een kamer huren in Maastricht kost gemiddeld € 265 per maand.

Ben je een student aan de Universiteit Maastricht en woon je graag in de buurt van de universiteit, huur dan een studentenkamer in het Centrum. Bovendien bruist het nachtleven van Maastricht ook in het centrum.

Hou je meer van de natuur en de parken, dan is studio in Buitenwijk Noord-Oost de oplossing. Niet alleen liggen de parken Limmel en Hoge Hotelschool Maastricht in de omgeving, ook de opstijgplaats voor ballonvaarders ligt in de omgeving.

Ben je eerder een sportieveling en wil je graag veel sporten, dan is een appartement in Buitenwijk Noord-West de beste keuze. Niet alleen het internationale golfbaan van Maastricht is hier gevestigd, ook zwembaden, fitnessclubs en tennisclubs zijn hier gevestigd.

Wie zijn wij
Over ons?

Wij zijn Maastricht's beste kamer verhuur en website en zijn inmiddels al 15 jaar actief op de Nederlandse kamer markt. Met een groot aanbod aan kamers en huisgenoten voorzien wij dagelijks tientallen van bezoekers aan een kamer of huisgenoot! Wil je een kamer huren in Maastricht of ben je op zoek naar advertenties in Maastricht? Dan ben je bij Easykamer aan het juiste adres! Geheel gratis kun je een advertentie plaatsen en op de site zoeken! Ook makelaars en huisbazen zijn welkom om hier gratis kamers te verhuren.
Waarom ons kiezen?

Ben je op zoek naar een kamer of huisgenoot? Dat kan bij EasyKamer! Geheel gratis maak je een advertentie aan en kun je op zoek naar een kamer of huisgenoot. Ook makelaars en huisbazen kunnen hier hun kamers verhuren. Al onze advertenties worden handmatig gecontroleerd en zijn dus altijd up-to-date. Veel nieuwe functies zijn toegevoegd en helpen de website veilig en makkelijk te gebruiken. Met kamers in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en natuurlijk de rest van Nederland – zijn wij de beste partij voor jou! Nogmaals de website is gratis te gebruiken, plaats dus nu een advertentie!
Wachtwoord vergeten?

Het is zo gedaan! Vul je e-mail adres in waarmee je een account bij ons hebt en wij emailen direct je wachtwoord.

Selecteer a.u.b. een stad