Netherlands
Ben je je wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om een e-mail met link te ontvangen om je wachtwoord te resetten.

Easykamer NL heeft 44 kamers beschikbaar in Maastricht!
Stap 1 - Plaats een profiel
Maak gemakkelijk en gratis een profiel aan. Je gebruikt dit profiel om je voorkeuren op te slaan en berichten van andere leden te ontvangen. Je kan altijd inloggen en je zoektocht voortzetten. Een profiel is geheel gratis en maak je zo aan! 
Stap 2 - Zoek in het beste kamer aanbod
Onze nieuwe zoekmachine maakt het nu nóg makkelijker om de perfecte kamer te vinden tussen meer dan 5000 kamers!
Stap 3 - Vind een kamer en neem contact op!
Zodra je een leuke kamer hebt gevonden, neem dan direct contact op via Easykamer of gewoon via de telefoon. Makkelijk toch?

Centrum 600€ per Maand
Hub, 18 jaar oud, Koppel
2 Rooms with balcony for 2 persons (couple) to rent in self-supporting floor in the centre of Maastricht, Statensingel193. You have to share this apartment with a German student. To rent: 1 room of... zie meer
Buitenwijk West 350€ per Maand
lambert, 59 jaar oud, Koppel, Anders, Roken toegestaan?
Mooie studio met tuin gelegen in Vroenhoven 100 m over de grens en 4 km van het Vrijthof. Gratis parkeren.De prijs is zonder electriciteit.... zie meer
Buitenwijk West 370€ per Maand
lambert, 59 jaar oud, Koppel, Anders, Roken toegestaan?
Mooie studio gelegen in Vroenhoven 100 m van de grens en 4 km van Vrijthof.Rustige omgeving en gratis parkeren.... zie meer

24 jaar oud, Man, Student
Hallo, Mijn naam is Mark, 24 jaar en op zoek naar een kamer.enige tijd zonde rstudie, ben ik weer van plan om een studie te gaan doen aan de hogschool Zuyd te Maastricht. Enige haast is geboden, aa... zie meer

50 jaar oud, Man, Anders
Ik ben op zoek naar een studio tot E400 met aparte badkamer ,wc en keuken .... zie meer

18 tot 99 jaar oud, Groep
0 mannelijk, 0 vrouwelijk
Wij zijn Nick en Lizan en zoeken een kamer voor ons twee.... zie meer
Kamers te huur in Maastricht

Een van de belangrijkste culturele centra in Nederland is Maastricht. Maastricht heeft meer dan 10 musea en daarnaast beschikt Maastricht ook nog over meerdere theaters en bioscopen. Daarnaast organiseert Maastricht gedurende het gehele jaar evenementen in de stad. Bovendien is Maastricht ook bekend als studentenstad en een kamer huren in Maastricht kost gemiddeld € 265 per maand.

Ben je een student aan de Universiteit Maastricht en woon je graag in de buurt van de universiteit, huur dan een studentenkamer in het Centrum. Bovendien bruist het nachtleven van Maastricht ook in het centrum.

Hou je meer van de natuur en de parken, dan is studio in Buitenwijk Noord-Oost de oplossing. Niet alleen liggen de parken Limmel en Hoge Hotelschool Maastricht in de omgeving, ook de opstijgplaats voor ballonvaarders ligt in de omgeving.

Ben je eerder een sportieveling en wil je graag veel sporten, dan is een appartement in Buitenwijk Noord-West de beste keuze. Niet alleen het internationale golfbaan van Maastricht is hier gevestigd, ook zwembaden, fitnessclubs en tennisclubs zijn hier gevestigd.

Wie zijn wij
Over ons?

Wij zijn Maastricht's beste kamer verhuur en website en zijn inmiddels al 15 jaar actief op de Nederlandse kamer markt. Met een groot aanbod aan kamers en huisgenoten voorzien wij dagelijks tientallen van bezoekers aan een kamer of huisgenoot! Wil je een kamer huren in Maastricht of ben je op zoek naar advertenties in Maastricht? Dan ben je bij Easykamer aan het juiste adres! Geheel gratis kun je een advertentie plaatsen en op de site zoeken! Ook makelaars en huisbazen zijn welkom om hier gratis kamers te verhuren.
Waarom ons kiezen?

Ben je op zoek naar een kamer of huisgenoot? Dat kan bij EasyKamer! Geheel gratis maak je een advertentie aan en kun je op zoek naar een kamer of huisgenoot. Ook makelaars en huisbazen kunnen hier hun kamers verhuren. Al onze advertenties worden handmatig gecontroleerd en zijn dus altijd up-to-date. Veel nieuwe functies zijn toegevoegd en helpen de website veilig en makkelijk te gebruiken. Met kamers in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en natuurlijk de rest van Nederland – zijn wij de beste partij voor jou! Nogmaals de website is gratis te gebruiken, plaats dus nu een advertentie!