Ongeldige log in details. Probeer het opnieuw of klik op "Wachtwoord vergeten"

Voer je e-mailadres in om een e-mail met link te ontvangen om je wachtwoord te resetten.

Ongeldige Email

Je bent niet geverifieerd
Account bestaat al, log in
Hi #username#, vul je profiel
Of

Word lid van onze community

Vind kamers te huur in Groningen, Groningen

Kamer Groningen, Groningen - Kamers Groningen, Groningen huren | Kamers in Nederland - Gratis advertentie!

Vind je perfecte studentenhuis vandaag!

Kamers te huur in Groningen

Ieder jaar verhuizen er honderden studenten naar Groningen om daar een studie te volgen aan één van Nederlands bekendste universiteiten de RUG. Een kamer vinden in deze grote studentenstad is makkelijker gezegd dan gedaan!

De stad is redelijk klein, dus qua openbaar vervoer maakt het niet zoveel uit waar je woont. Toch is het erg belangrijk dat je in een buurt woont waarin je jezelf thuis voelt. Hou je van een levendige buurt en woon je graag op loopafstand van alle kroegjes en terrasjes? Zoek dan een studentenkamer in de binnenstad.

De schilderswijk wordt samen met de zeehondenbuurt vaak gezien als de meest populaire wijken onder studenten. Met een beetje geluk vindt je zelfs een studentenwoning met een tuin! Op een zomerse dag wordt je omringt door andere studenten in het prachtige Noorderplantsoen.

Woon je het liefst vlakbij het station in een typische studentenwijk, zoek dan een kamer in de Rivierenbuurt. Je woont dan vlakbij het Stadspark waar vaak leuke evenementen zoals het Bevrijdingsfestival plaats vinden.

Laat uw profiel opvallen

Voeg uw beste foto toe. Profielen met foto's krijgen tot 500% meer contacten

* Vul a.u.b. een omschrijving in.