Netherlands
Ben je je wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om een e-mail met link te ontvangen om je wachtwoord te resetten.

Easykamer NL heeft 24 kamers beschikbaar in Nijmegen!
Stap 1 - Plaats een profiel
Maak gemakkelijk en gratis een profiel aan. Je gebruikt dit profiel om je voorkeuren op te slaan en berichten van andere leden te ontvangen. Je kan altijd inloggen en je zoektocht voortzetten. Een profiel is geheel gratis en maak je zo aan! 
Stap 2 - Zoek in het beste kamer aanbod
Onze nieuwe zoekmachine maakt het nu nóg makkelijker om de perfecte kamer te vinden tussen meer dan 5000 kamers!
Stap 3 - Vind een kamer en neem contact op!
Zodra je een leuke kamer hebt gevonden, neem dan direct contact op via Easykamer of gewoon via de telefoon. Makkelijk toch?

Nijmegen 400€ per Maand
martha, 63 jaar oud, Vrouw, Anders, Roken toegestaan?
hallo ik heb een mooie kamer in een gezellig en schoon huis er is internet wiffie een koelkast een magnetron een tv de bushalte is 100 meter van hier en de supermarkt ook er ligt een mooie houten ... zie meer
Nijmegen 400€ per Maand
martha, 63 jaar oud, Vrouw, Anders, Roken toegestaan?
hai ik ben een vrouw alleen en heet martha ik heb een mooie kamer in een gezellig en schoon huis er woont nog een meisje bij mij en we hebben het heel gezellig als we elkaar nodig hebben zijn we er ... zie meer
Nijmegen 400€ per Maand
Lilia, 44 jaar oud, Vrouw, Werkende, Niet Roker
In de buurd van de Universiteit 15 min met de fiets 10 min met de bus .Zeer mooie ,gemeubileerde kamer te huur.... zie meer

18 jaar oud, Man, Student
Max heeft nog geen beschrijving toegevoegd, stuur een berichtje om meer te weten te komen...... zie meer

22 jaar oud, Vrouw, Student
Mijn naam is Lesley , 22 jaren jong en ben momenteel op zoek naar een kamer in Nijmegen. In september start ik met de opleiding Podotherapie op het Fontys in Eindhoven. Nu denkt u vast: 'Waarom gaat z... zie meer

18 jaar oud, Vrouw, Student
Ik ben 18 jaar en aankomend eerstejaars studente aan de Universiteit Nijmegen. ik ben op zoek naar een leuke, ruime kamer. Wie kan mij helpen?... zie meer
Kamers te huur in Nijmegen

Een van de meest culturele steden in Nederland is Nijmegen. Met tal van culturele instellingen, zoals De Lindenberg, Doornroosje, het Steigertheater en nog vele andere, is er het hele jaar door wel iets te beleven in Nijmegen. Nijmegen is een stad voor de culturele liefhebbers en gemiddeld betaal je in Nijmegen € 270 voor een studentenkamer.

Studenten aan de Radbout Universiteit Nijmegen of de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen kunnen het beste op zoek gaan naar een studentenkamer in Nijmegen. Vooral het Zuiden van Nijmegen is gekend omwille van de vele studentenkamers die in Nijmegen te vinden zijn.

De beste plaatsen om uit te gaan in Nijmegen bevinden zich in het centrum van Nijmegen. Indien je hier het liefste van wilt genieten, kan je het beste zoeken naar een studio in het centrum.

Woon je liever in de buurt van het grootste park in Nijmegen, dan is een appartement in het Westen van Nijmegen nabij het Goffertpark de beste keuze. Het Goffertpark heeft een grootte van 83 ha en het park heeft een grote speelweide die ook gebruikt wordt voor circussen, concerten en muziekfestivals.

Wie zijn wij
Over ons?

Wij zijn Nijmegen's beste kamer verhuur en website en zijn inmiddels al 15 jaar actief op de Nederlandse kamer markt. Met een groot aanbod aan kamers en huisgenoten voorzien wij dagelijks tientallen van bezoekers aan een kamer of huisgenoot! Wil je een kamer huren in Nijmegen of ben je op zoek naar advertenties in Nijmegen? Dan ben je bij Easykamer aan het juiste adres! Geheel gratis kun je een advertentie plaatsen en op de site zoeken! Ook makelaars en huisbazen zijn welkom om hier gratis kamers te verhuren.
Waarom ons kiezen?

Ben je op zoek naar een kamer of huisgenoot? Dat kan bij EasyKamer! Geheel gratis maak je een advertentie aan en kun je op zoek naar een kamer of huisgenoot. Ook makelaars en huisbazen kunnen hier hun kamers verhuren. Al onze advertenties worden handmatig gecontroleerd en zijn dus altijd up-to-date. Veel nieuwe functies zijn toegevoegd en helpen de website veilig en makkelijk te gebruiken. Met kamers in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en natuurlijk de rest van Nederland – zijn wij de beste partij voor jou! Nogmaals de website is gratis te gebruiken, plaats dus nu een advertentie!