Netherlands
Ben je je wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om een e-mail met link te ontvangen om je wachtwoord te resetten.

Easykamer NL heeft 23 kamers beschikbaar in Nijmegen!
Stap 1 - Plaats een profiel
Maak gemakkelijk en gratis een profiel aan. Je gebruikt dit profiel om je voorkeuren op te slaan en berichten van andere leden te ontvangen. Je kan altijd inloggen en je zoektocht voortzetten. Een profiel is geheel gratis en maak je zo aan! 
Stap 2 - Zoek in het beste kamer aanbod
Onze nieuwe zoekmachine maakt het nu nóg makkelijker om de perfecte kamer te vinden tussen meer dan 5000 kamers!
Stap 3 - Vind een kamer en neem contact op!
Zodra je een leuke kamer hebt gevonden, neem dan direct contact op via Easykamer of gewoon via de telefoon. Makkelijk toch?

Nijmegen 300€ per Maand
María, 26 jaar oud, Vrouw, Werkende
I am looking for a nice, social girl to share the house with another two spanish girls. The house is big and cozy. We normally have dinner together while talking about stuff. You cannot smoke in the h... zie meer
Nijmegen 401€ per Maand
phemmy, 30 jaar oud, Man, Student, Niet Roker
A neat and clean room for rent in a 3 bed room apartment in Neerbost oost.I am a student and live in the apartment alone. It is 10mins by bus to the train station. Shops and garden in the vicinity . c... zie meer
Nijmegen 300€ per Maand
María, 26 jaar oud, Vrouw, Werkende
I am looking for a nice, social girl to share the house with another two spanish girls. The house is big and cozy. We normally have dinner together while talking about stuff. You cannot smoke in the h... zie meer

25 jaar oud, Man, Student
Lorenzo heeft nog geen beschrijving toegevoegd, stuur een berichtje om meer te weten te komen...... zie meer

19 jaar oud, Vrouw, Student
Elsemiek heeft nog geen beschrijving toegevoegd, stuur een berichtje om meer te weten te komen...... zie meer

25 jaar oud, Vrouw, Student
Xinping heeft nog geen beschrijving toegevoegd, stuur een berichtje om meer te weten te komen...... zie meer
Kamers te huur in Nijmegen

Een van de meest culturele steden in Nederland is Nijmegen. Met tal van culturele instellingen, zoals De Lindenberg, Doornroosje, het Steigertheater en nog vele andere, is er het hele jaar door wel iets te beleven in Nijmegen. Nijmegen is een stad voor de culturele liefhebbers en gemiddeld betaal je in Nijmegen € 270 voor een studentenkamer.

Studenten aan de Radbout Universiteit Nijmegen of de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen kunnen het beste op zoek gaan naar een studentenkamer in Nijmegen. Vooral het Zuiden van Nijmegen is gekend omwille van de vele studentenkamers die in Nijmegen te vinden zijn.

De beste plaatsen om uit te gaan in Nijmegen bevinden zich in het centrum van Nijmegen. Indien je hier het liefste van wilt genieten, kan je het beste zoeken naar een studio in het centrum.

Woon je liever in de buurt van het grootste park in Nijmegen, dan is een appartement in het Westen van Nijmegen nabij het Goffertpark de beste keuze. Het Goffertpark heeft een grootte van 83 ha en het park heeft een grote speelweide die ook gebruikt wordt voor circussen, concerten en muziekfestivals.

Wie zijn wij
Over ons?

Wij zijn Nijmegen's beste kamer verhuur en website en zijn inmiddels al 15 jaar actief op de Nederlandse kamer markt. Met een groot aanbod aan kamers en huisgenoten voorzien wij dagelijks tientallen van bezoekers aan een kamer of huisgenoot! Wil je een kamer huren in Nijmegen of ben je op zoek naar advertenties in Nijmegen? Dan ben je bij Easykamer aan het juiste adres! Geheel gratis kun je een advertentie plaatsen en op de site zoeken! Ook makelaars en huisbazen zijn welkom om hier gratis kamers te verhuren.
Waarom ons kiezen?

Ben je op zoek naar een kamer of huisgenoot? Dat kan bij EasyKamer! Geheel gratis maak je een advertentie aan en kun je op zoek naar een kamer of huisgenoot. Ook makelaars en huisbazen kunnen hier hun kamers verhuren. Al onze advertenties worden handmatig gecontroleerd en zijn dus altijd up-to-date. Veel nieuwe functies zijn toegevoegd en helpen de website veilig en makkelijk te gebruiken. Met kamers in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en natuurlijk de rest van Nederland – zijn wij de beste partij voor jou! Nogmaals de website is gratis te gebruiken, plaats dus nu een advertentie!