Ongeldige log in details. Probeer het opnieuw of klik op "Wachtwoord vergeten"

Voer je e-mailadres in om een e-mail met link te ontvangen om je wachtwoord te resetten.

Ongeldige Email

Word lid van onze community

Vind een kot waar je je thuis voelt in Almere

Selecteer a.u.b. een stad

Ik wil Huren Ik wil Verhuren

Studio Almere, Studio huren Almere - zoek gratis naar Studio!

Vind je perfecte studentenhuis vandaag!

Kamers te huur in Almere

Almere is een van de snelst groeiende steden in Nederland waardat er nog dagelijks aan de uitbouw van de stad wordt gewerkt. Almere is bekend omwille dat het stadshart van Almere Stad een van de grootste winkelcentra in Nederland is. Gemiddeld betaal je € 420 voor een kamer in Almere, extra kosten inbegrepen.

Woon je graag dicht bij de Catholieke Agrarische Hogeschool Almere, dan is een studentenkamer in de buurt van Almere-Poort de oplossing. Daarnaast kan je ook genieten van het Cascadepark, een van de grootste parken in Almere.

Woon je liever in het centrum van Almere waar altijd iets te beleven is, door gedurende de dag een terassje te pakken op de Grote Markt en 's avonds een filmpje mee te pikken in de Utopolis of een bezoek te brengen aan een theater? Dan is een appartement in het centrum van Almere iets voor jou.

Geniet je meer van de natuur rondom je waar je ook rustig kan sporten? Dan kan jij het beste op zoek naar een studio in Almere-Haven. Enkele voorbeelden van parken zijn het Beginbos, het Vroege Vogelbos en het Waterlandsebos.

Laat uw profiel opvallen

Voeg uw beste foto toe. Profielen met foto's krijgen tot 500% meer contacten

* Vul a.u.b. een omschrijving in.