Netherlands
Ben je je wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om een e-mail met link te ontvangen om je wachtwoord te resetten.

Easykamer NL heeft 3 kamers beschikbaar in Bos en Lommer!
Stap 1 - Plaats een profiel
Maak gemakkelijk en gratis een profiel aan. Je gebruikt dit profiel om je voorkeuren op te slaan en berichten van andere leden te ontvangen. Je kan altijd inloggen en je zoektocht voortzetten. Een profiel is geheel gratis en maak je zo aan! 
Stap 2 - Zoek in het beste kamer aanbod
Onze nieuwe zoekmachine maakt het nu nóg makkelijker om de perfecte kamer te vinden tussen meer dan 5000 kamers!
Stap 3 - Vind een kamer en neem contact op!
Zodra je een leuke kamer hebt gevonden, neem dan direct contact op via Easykamer of gewoon via de telefoon. Makkelijk toch?

    
Kolenkitbuurt, Bos en Lommer 540 per Maand,€
SamA, 28 jaar oud, Man, Werkende, Niet Roker
Luxurious shared room house in the nearby center, This is newly built-up amazing apartment, located next to De Kolenkit, Amsterdam. Apartment and Room also available for 1-2 months too. You can come... zie meer

22 jaar oud, Vrouw, Werkende, Niet Roker
Hoi mijn naam is peggy en ik ben 22 jaar. Ik ben op zoek naar een kamer!! Of ik nou alleen woon of met huisgenoten ik vind het allebei prima. Ik heb sinds kort een nieuwe baan in Amsterdam, en nu ben... zie meer
Wie zijn wij
Over ons?

Wij zijn Bos en Lommer's beste kamer verhuur en Onderhuur website en zijn inmiddels al 15 jaar actief op de Nederlandse kamer markt. Met een groot aanbod aan kamers en huisgenoten voorzien wij dagelijks tientallen van bezoekers aan een kamer of huisgenoot! Wil je een kamer huren in Bos en Lommer of ben je op zoek naar Onderhuur advertenties in Bos en Lommer? Dan ben je bij Easykamer aan het juiste adres! Geheel gratis kun je een advertentie plaatsen en op de site zoeken! Ook makelaars en huisbazen zijn welkom om hier gratis kamers te verhuren.
Waarom ons kiezen?

Ben je op zoek naar een kamer of huisgenoot? Dat kan bij EasyKamer! Geheel gratis maak je een advertentie aan en kun je op zoek naar een kamer of huisgenoot. Ook makelaars en huisbazen kunnen hier hun kamers verhuren. Al onze advertenties worden handmatig gecontroleerd en zijn dus altijd up-to-date. Veel nieuwe functies zijn toegevoegd en helpen de website veilig en makkelijk te gebruiken. Met kamers in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en natuurlijk de rest van Nederland – zijn wij de beste partij voor jou! Nogmaals de website is gratis te gebruiken, plaats dus nu een advertentie!